🔴  چه کساني نبايد ازپرواز استفاده کنند؟ :

برخي از افراد به علت داشتن بيماري‌هايي خاص يا مشکلاتي اجازه پرواز داده نمي‌شود. مگر اينکه بيماري يا مشکل‌شان رفع شود يا از سوي پزشک خود تاييديه همراه داشته باشند.
✈️ کساني که دچار سکته مغزي شده‌اند،
✈️ کساني که ناراحتي قلبي يا ريوي پيشرفته دارند،
✈️ کساني که مبتلا به سل هستند،
✈️ کساني که هموگلوبين خونشان از ۷.۵ کمتر است .
✈️ خانم‌هاي بارداري که بارداري‌هاي مشکل‌دار داشته‌اند تا رفع بيماري‌شان بهتر است براي مسافرت هواپيما را انتخاب نکنند.
 
✈️ توصيه مي‌شود که بيماران مبتلا به صرع، اختلالات عصبي و کساني که رفتار تهاجمي دارند حتما با يک همراه مسافرت کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل کسي باشد که بتواند کمکشان کند.
✈️ کساني که جراحي روده انجام داده‌اند يک تا دو هفته و افرادي هم که کولونوسکوپي يا لاپاروسکوپي شده‌اند، بهتر است ۲۴ ساعت بعد از عمل از مسافرت هوايي پرهيز کنند.
✈️  به خانم‌هايي هم که سه ماهه سوم بارداري را پشت سر مي‌گذارند پيشنهاد مي‌شود که خيلي اصرار به پرواز و مسافرت هوايي نداشته باشند

👈 هرچند که از نظر پزشکي بعد از هفت روزگي منعي براي پرواز نوزادان وجود ندارد اما برخي متخصصان توصيه مي‌کنند که اين کار تا دوسه ماهگي انجام نگيرد چون احتمال دارد نوزاد نتواند اختلاف فشار را تحمل کند و پرده گوشش پاره شود.
👈 همچنين توصيه مي‌شود که حتما در هنگام پرواز نوزاد را مجبور به مکيدن شير يا پستانک کنيد تا احتمال آسيب ديدنش به حداقل برسد..

زمان مراجعه به مرکز پزشکي شرکت هواپيمائي جهت معاينه و تائيد مدارک پزشکي 24 ساعت قبل از پرواز و 48 ساعت قبل از پرواز بين المللي مي باشد



سایر اعلانات